3 typer senge som trender mest

kontinental-seng

Vi tilbringer hver dag mange timer i vores seng, derfor er det også vigtigt at anskaffe sig en seng, som er værd at ligge i. Her får du et overblik over tidens mest populære senge og hvordan de udmærker sig fra hinanden.

Boksmadrassen

En boksmadras er en utrolig nem type seng at have at gøre med – det er praktisk talt en madras med ben. Dette er en fordel, når det kommer til at gøre rent under og omkring sengen, ligeledes er den nem at flytte rundt på, hvis det er skulle være nødvendigt.

Når du skal ud og finde en boksmadras som opfylder dine behov, skal du være opmærksom på hvor mange fjedre madrassen indeholder. En tommelfingerregel er, at jo flere fjedre der er i madrassen, jo bedre er den. Det skyldes at madrassen bedre kan tilpasse sig din krop og liggestilling.

Kontinentalsengen

Med en kontinentalseng, er forudsætningerne for en god nattesøvn ret gode. En kontinentalseng består som regel af tre lag. Det nederste lag kan beskrives som fundamentet som er en boksmadras, næste lag er en skummadras og øverst en topmadras for optimal komfort.

Når du skal vælge en kontinentalseng, skal du være opmærksom på madrassens fasthed, samt topmadrassens type. Det er meget individuelt, om man har behov for en fast seng, eller en som man mere eller mindre synker ned i – derfor er det en god idé at prøve at ligge i sengen, inden du tager den endelige beslutning.

Elevationssengen

Denne type seng er for dig som ikke vil gå på kompromis. Mange af os elsker at se tv i sengen, men det er ikke altid lige belejligt i forhold til at finde den rette liggestilling. Dette skal du ikke bekymre dig om, når du vælger en elevationsseng.

Du hæver blot den ene del af sengen, “ryglænet”, hvis du har behov for det. Du kan få elevationssenge i alle typer af fasthed – så er det bare om, at få valgt den som passer til dig.