Føl dig tryg når du låner


smartphone

At låne gennem en smartphone, har ikke altid været muligt, trods der længe har været mobillån. Da smartphones efterhånden er noget de fleste har, kommer der samtidig et større behov i forhold til, hvad man kan bruge sin smartphone til. Mange har altid deres smartphone med sig, når de er væk hjemmefra og bruger den til at tjekke mail, finde vej og undersøge vigtige informationer.

Grunden til at man ikke hele tiden har kunne optage lån gennem en smartphone, når man længe har kunne gøre det online er, at det hos nogle låneudbydere kræver, at man indtaster NemID for at kunne ansøge om og optage et lån. Årsagen til at NemID hos nogle låneudbydere er nødvendigt, er fordi det kan sikre identitetssikkerhed hos kunden.

Føl dig tryg når du låner

For flere kan det være vigtigt at føle sig tryg, når man indtaster personlige oplysninger på nettet. Uanset hvorfor man skal indtaste nogle personlige oplysninger, er det nemlig rart at vide, at det holdes privat, og at der ikke kan ske noget med oplysningerne. Derfor er det netop, at NemID er blevet indført til smartphones.

Som nævnt har der længe været mobillån. Et lån igennem en smartphone er også den type lån, som man kalder et mobillån. Dog er det først blevet muligt at låne gennem mobilen efter, at det er blevet muligt at bruge sit NemID på smartphones og tablets. Mobillån er som sådan ikke en speciel type af lån, men er i stedet mere beskrivelsen af måden hvorpå lånet optages. Egentlig er mobillån en måde, hvorpå man tager mikrolån.

Lån på farten

For mange kan det være en smart mulighed, at man i dag kan låne penge gennem mobilen. Årsagen til det er at rigtig mange altid har deres smartphones med sig, og derfor har mulighed for at låne penge, når man virkelig har brug for det. Selvom man lægger et budget for måneden, kan der altid opstå nogle uventede udgifter, som man ikke har regnet med i den specifikke måned.

Men hvis man har sin smartphone med sig, er det hurtigere muligt at optage et mobillån, hvis man står med nogle uforudsigelige udgifter, der gør at budgettet for måneden ikke holder. F.eks. kan man pludselig stå med en stor tandlægeregning, og så kan det være rart, at man ikke er nødt til at skynde sig hjem, for at få hjælp til at få regningen betalt. Derfor er mobillån nu både trygge at benytte og samtidig også en hurtig og nem måde at optage et lån.