Billig indretning – uvurderlig investering

Kontor-indretning

Som erhvervsdrivende kan det være en rigtig dyr omgang at indrette nye arbejdsstationer til din medarbejderstab. Ikke desto mindre er den rigtige arbejdsstilling og de korrekte omgivelser yderst vigtige for din ansattes helbred. Når du investerer i nye kontormøbler til din virksomhed, så husk på, at du også investerer i dine medarbejdere – og det vil uden tvivl blive værdsat.

Et nyt skrivebord eller den helt rigtige kontorstol kan være en stor motivation for de knoklende på kontoret. Ydermere er det videnskabeligt bevist, at den korrekte arbejdsstilling medfører forhøjet effektivitet på arbejdspladsen.

Det behøver ikke være dyrt

Selvfølgelig vil du som leder være nødsaget til at tænke økonomi ind over en rekonstruktion af kontoret. Det er helt forståeligt, men faktisk behøver kontormøbler slet ikke at være så dyre igen. Faktisk findes der udbydere, som eksempelvis kontorzonen.dk, der udbyder kontor-interiør brugt.

Selvom møblerne før har været brugt af andre, behøver dette hverken have en effekt på møblernes holdbarhed eller funktionalitet. Det afhænger helt og holdent af, hvilket kvalitet kontormøbler er lavet af i første gang.

Ingen fejl og mangler, bare brugt

Når du køber igennem en virksomhed, som gør sig i genbrug, er du garanteret møbler uden mangler. Selvom at der ikke er returret ved køb af brugte møbler hos kontorzonen.dk, så har du stadig din reklamationsret. Alle virksomheder i Danmark ligger nemlig under for købeloven. Den siger blandt andet, at du har minimum to års reklamationsret, så længe du kan bevise, at varens fejl og mangler stammer fra fabrikation eller levering og altså ikke er din egen skyld.

Som sagt vil en investering i gode kontormøbler også kunne mærkes på dine medarbejderes helbred, og det vil uden tvivl, være dig som de takker. Eksempelvis ved investering i hæve-sænkeborde, vil de positive effekter kunne mærkes på både energiniveau samt kropsled. Når du står op jævnligt i løbet af din arbejdsdag, vil du nemlig kunne forebygge ryg- og nakkesmerter.

En opløftning af det gamle kontor, er altså en god investering for både dig og dine medarbejder. Effektiviteten i virksomheden vil stige og du vil kunne beholde dine sunde fantastiske medarbejdere i flere år. Når det indretningen ydermere kan klares for små punge, ved at investere i brugt kvalitet, så er der vist ikke nogen undskyldninger.