De 3 droner som trender i 2017

dji-spark

2017 har i den grad været et godt år for dronerne. Vi ser på internationalt plan, hvordan droner bliver benyttet i forskellige sammenhæng, og derfor har droneproducenterne naturligvis også fået blod på tanden, hvilket har ført til at der bliver solgt flere droner i privaten. Her får du et overblik over, hvilke droner du skal kigge efter, inden du laver din ønskeseddel klar til jul.

DJI Phantom 4

Her er der tale om flagskibet blandt DJI droner. DJI Phantom er en alt-i-en-drone. Den kommer med en masse fede funktioner som Follow Me, Obstacle Avoidance og Return to Home. Derudover er det muligt at få Phantom 4 med 4K kamera, hvilket garanterer nogle knivskarpe billeder.

Phantom 4 har en flyvetid på ca. 30 minutter – hvilket er ganske middelmådigt blandt de bedre droner men ikke desto mindre nok for de fleste. Denne drone er i en kvalitet hvor den både kan benyttes privat men også i forbindelse med erhverv, hvis man eksempelvis skal bruge den til at tage professionelle billeder fra luften.

DJI Mavic

Er er der tale om den praktiske drone. Det forholder sig nemlig sådan, at Mavic kan foldes sammen, så den kun fylder ca. halvt så meget, som når den er foldet ud. Den er altså utrolig nem at have med i tasken, når du skal på ferie eller blot en tur i skoven.

Selvom Mavic ikke fylder meget er den ligesom Phantom 4 spækket med fede funktioner samt muligheden for 4K optagelser. Derudover har den en rækkevidde på 4 km samt en flyvetid på ca. 27 minutter.

DJI Spark

Er det nyeste skud på stammen fra DJI. Her er der tale om en minidrone, som ellers er blevet fyldt til randen med lir. Du får naturligvis en drone med kamera, som kan filme og tage billeder i HD kvalitet. Det fede ved DJI Spark er at den fylder så lidt og dermed så nem at have med rundt omkring.

DJI Spark har en kortere flyvetid end Phantom og Mavic – den er på ca. 20 min. til gengæld koster dronen også under det halve af en DJI Mavic, svarende til ca. 4.000 kr. Så her får du altså stadig absurd meget drone for pengene.