Har du en stor begivenhed planlagt i den nærmeste fremtid?


Det kunne være fødselsdag, konfirmation eller lignende begivenhed. Start planlægningen i god tid, for der er mange ting at arrangere. Hvis du forventer et stort antal gæster, er det de færreste der allerede har alt hvad der kræves for at kunne arrangere sådan en begivenhed. Det kan være nødvendigt at leje sig frem. Det kan f.eks. dreje sig om leje af borde, leje af stole, leje af telte m.m. Det kan virke besværligt at finde frem til en udlejer af borde. Bordudlejning er ikke er hverdagshandling, og derfor har de fleste ikke meget viden omkring det. Hvordan finder man f.eks. frem til det bedste tilbud på bordudlejning? På Teltudlejningspris.dk kan du få overblik over markedet på bordudlejning. Vi hjælper med at finde det bedste tilbud på bordudlejning. Det vil spare dig for at lave din egen research på bordudlejning, og dermed spare dig for en masse tid. Den tid du sparer på bordudlejning, vil du kunne bruge på resten af arrangementet.

Hvilke overvejelser skal gøres i forbindelse med bordudlejning?

Har du ansvaret for arrangementet, så er du sikkert begyndt at overveje leje af borde, stole, telte og hvad der ellers hører til. Ved leje af borde, er der en række vigtige spørgsmål du skal stille dig selv, inden du starter søgningen. Først og fremmest er det vigtigt at vide hvor mange gæster der forventes til arrangementet. Det nødvendige antal leje af borde, hænger tæt sammen med det forventede antal gæster. F.eks. forventes der 60 gæster, skal der lejes 10 borde med plads til 6 ved hver. Et andet spørgsmål er, hvilken type fest du skal leje borde til. Skal du leje borde til en julefrokost, kan det være nødvendigt med andre borde, end til f.eks. et bryllup. Andre spørgsmål kunne også være relevante. Skal der lejes borde til andet end gæster? F.eks. til at stille maden på, eller til at have musikken på.

Tilbyder bordudlejeren andet end leje af borde?

Når du skal leje borde, er det ofte i forbindelse med en større begivenhed. Derfor er det sandsynligt at du skal leje andet end borde. Du skal formentlig også leje stole til samme begivenhed. Udover at leje stole, kunne det tænkes at du skulle leje et festtelt, service, duge, et musikanlæg, underholdning eller lignende. Mange bordudlejere, tilbyder derfor også ofte relaterede produkter. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder leje af alt til arrangementet. Det vil gøre det mere overskueligt, at leje alt sit udstyr ved samme udlejer. Både med henblik på betaling, men også hvis det lejede udstyr skal hentes og bringes tilbage til forskellige steder. Det varierer dog for hvert enkelt udlejer, hvilke specifikke ydelser firmaet leverer.

Pris på bordudlejning?

Prisen på bordudlejning kan variere en smule. Det afhænger af forskellige faktorer, derfor skal de eksakte informationer oplyses for at tilbuddet kan præciseres. Ved bordudlejning er det vigtigste kriterie, hvor mange borde der skal lejes. De næste vigtige kriterier er kvaliteten og typen af de lejede borde, og den ønskede tidsperiode på leje af bordene. Et andet kriterium kunne være, om du selv ønsker at hente de lejede borde, eller du ønsker dem leveret og opstillet. Der er typisk rabat at hente, ved selv at blive involveret. Det varierer dog også fra de enkelte udlejningsfirmaer.

For at få en præcis pris på bordudlejning, kan du udfylde kontaktformularen. Vi vil hos Teltudlejningspris.dk videredistribuere din forespørgsel til vores samarbejdspartnere. Alle udlejningsfirmaer, som kan leve op til dine kriterier, vil herefter afgive et tilbud på din forespørgsel. Du kan herefter vælge det tilbud, du synes er det bedste til din forespørgsel. At bestille et tilbud hos Teltudlejningspris.dk er 100 % gratis og uforpligtende. Det tager kun få minutter at udfylde formularen, og vil kunne spare dig for meget tid og besvær.