Måske verdens bedste trend: “New Yorker”-gulve

New Yorker lejlighed

“New Yorker”-looket har efterhånden sneget sig ind under huden på mange danskere. Det er råt, køligt – og praktisk. Her får du informationer og gode råd om den måske bedste trend lige nu.

“New Yorker”-looket

“New Yorker”-looket tager vores tanker med til den travle amerikanske storby, hvor vi møder karaktererne fra Sex and the City og Friends, der lever det søde caféliv. Denne idé har gjort indtryk på danskerne, som har gjort en kunst ud af det i deres boliger.

De rå “New Yorker”-gulve, røde murstensvægge og ægte amerikansk interiør, har indtaget de danske hjem og har givet os en følelse af det travle, rå byliv kombineret med hygge og varme – og det er kommet for at blive.

Det hele starter ved de yderst moderne, minimalistiske, rå “New Yorker”-gulve, der alene kan gøre en verden til forskel, når det kommer til den helt rette stemning af Amerika. Gulvene er lavet af flydemørtel, der overfladebehandles efterfølgende. Læs mere om denne type gulv hos Uniplan Danmark.

Et praktisk gulv

“New Yorker”-gulve er mere end blot et fedt design. Det er nemlig også praktisk. Gulve lavet med flydemørtel er nemlig behagelige at gå på, da det bliver helt plan. Ingen knirkelyde, ingen skæve gulve og ingen små stikkende ujævnheder.

Gulve med flydemørtel er også enormt slidstærke gulve. Det betyder, at gulvene er holdbare – og det skader jo aldrig med solide gulve, der kan holde til lidt af hvert. “New Yorker”-gulve er et gulv man kan regne med!

“New Yorker”-gulve er desuden utroligt nemt at lægge, og det betyder også, at det ikke tager en evighed. Man behøver ikke at frygte at gå rundt i byggerod i flere måneder – langt fra. Man kan roligt springe ud i projektet.

Et personligt gulv

Udover et fedt look og et praktisk gulv er “New Yorker”-gulve også en perfekt mulighed for at sætte sit personlige præg på indretningen. Fordelen ved flydemørtel er nemlig, at det har utallige kombinationsmuligheder i forhold til design.

Man kan vælge om gulvet skal være blankt eller mat, og så kan man vælge lige præcis den farve, der passer til ens behov. “New Yorker”-gulvet kan dermed designes helt efter eget ønske.

Det måske bedste ved “New Yorker”-gulve er, at det færdige udfald aldrig kan forudsiges, da farvestofferne blandes tilfældigt i. Det er netop charmen ved de populære gulve – ikke to gulve er helt ens!

Få inspiration til “New Yorker”-indretning her: 5 inspirerende tips til “New Yorker”-indretningen