Ny negletendens: ’The New French’

Franske negle er igen blevet et hit. Frederiksberg Centret har lavet en guide til, hvordan du selv laver de smukke negle.

Bliv klogere på sæsonens største negletendens: farverige franske negle

Har du lagt mærke til, at neglemoden er begyndt at fylde mere og mere på Instagram og Pinterest? Negle er nemlig blevet et fashionstatement, som man flasher på samme måde som hårpynt, smykker og accessories. En af de negletendenser, som fylder meget i den nye sæson, er farverig fransk manicure. En tendens, som er blevet inspireret af den klassiske franske manicure, men med en opgradering af farver og funky udtryk.

Tendensen er blevet inspireret af supermodellen Bella Hadid, der er blevet spottet med de franske negle på flere streetstyle-billeder og på den røde løber. Men også Queen Beyonce med hundrede-millioner følgere har flashet de franske negle på instagram op til flere gange.

Sæsonens franske neglefarver

Sæsonens franske negle er ikke som de klassiske. De er i stedet både tone-i-tone, tofarvet og nude med farverige spidser.

En af de farver, der særligt præger neglemoden i efteråret er mørkerød, grøn og orange. Tre pangfarver, der vækker opsigt og giver en cool kant til dit udtryk. Men også farverne beige, nude, brun og grå kommer til at dominere. Farverne er mere afdæmpet og passer perfekt til sæsonens modefarver, der også er inspireret af jordtonerne. De nude-nuancer ser super fine ud med et tone-i-tone udtryk, hvor to farver er matchet.

Husk også formen på dine negle

Det er ikke kun farverne, der er i fokus. Også formen har stor betydning for udtrykket. Gå efter de helt neutrale former, hvis du drømmer om et casual udtryk. Er du mere til det rockede look, så hop på de mandelformede negle. De ser mere cool ud – især hvis du mikser dem med sæsonens pangfarver.

Drømmer du om at lave sæsonens franske negle hjemme? Du finder en udførlig trin for trin-guide til, hvordan du lægger fransk manicure her.

I artiklen kan du også læse mere om historie bag fransk manicure, se sæsonens hotteste farver og finde forskellige former på negle.