Sammenligningstjenester bliver mere populære

Sammenlign forsikringer

Det bliver i dag mere og mere populært, at sammenligne produkter på nettet. Flere og flere virksomheder tilbyder i dag, at man ved at udfylde en formular, kan indhente 3 tilbud på en serviceydelse eller på et produkt. Denne forretningsmodel er god for alle parter, og især for dig som kunde.

Disse sammenligningstjenester er ofte gratis, og vil samtidig spare dig for en masse tid. Mikonomi.dk er et eksempel på en sammenligningstjeneste, som klarer meget af arbejdet for dig. Mikonomi.dk beskæftiger sig med, at sammenligne forsikringer, og sørger for, at du får 3 tilbud.

Står du f.eks. og har købt et nyt hus, og ønsker at tegne en husforsikring, kan du udfylde en formular, og herigennem indhente tilbud på husforsikring. Herefter vil du blot skulle vente på, at tre forsikringsselskaber kontakter dig med 3 tilbud.

Fordele ved at sammenligne

Ved at benytte sig af denne service, vil du opleve mange fordele. Først og fremmest er du sikret, at spare en masse tid, da du ikke selv skal indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber. Hvis du skulle gøre dette, ville dette kræve meget lang tid, da du skal kontakte forsikringsselskaberne, sætte dem ind i dine behov, for så herefter at vente på at få et tilbud, som du muligvis ikke kan bruge til noget.

Ved hjælp af Mikonomi.dks sammenligningstjeneste, vil de 3 tilbud du indhenter, være skræddersyet efter dine behov, som du indtaster i den formular, som du udfylder på Mikonomi.dk. Herefter vil du blive kontaktet efter et par dage, men 3 gode tilbud, som matcher dine behov.

Derudover er der også god mulighed for, at de 3 tilbud er billigere, end de ville have været, hvis du havde kontaktet forsikringsselskaberne enkeltvis. Forsikringsselskaberne ved nemlig godt, at de er 3 selskaber, som allesammen konkurrerer om at få dig som kunde.

Det er naturligvis også værd at nævne, at de 3 tilbud som du får via Mikonomi.dk er 100% gratis og uforpligtende.

Opnå yderligere rabat

Der er også mulighed for, at du kan opnå yderligere rabat. Hvis det ikke kun er en husforsikring du søger, men også ønsker at tegne en indboforsikring, ulykkesforsikring eller bilforsikring, er det en god idé, at samle alle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab.

Hvis du gør dette, vil forsikringsselskabet med stor sandsynlighed “belønne” dig for dette, og tilbyde dig yderligere rabat. Dette sker hos langt de fleste forsikringsselskaber, og der er god chance for, at du kan spare mange penge. Nogle tilfælde har vist, at du kan få helt op til 15% i rabat.

Det er derfor værd at overveje, at benytte sig af denne service. Du kan med en minimal indsats spare en masse penge og samtidig klarer Mikonomi.dk arbejdet for dig, i forhold til at finde de rigtige forsikringsselskaber.