Skal du skifte profession?

boger

Står du ved en skillevej og kan godt tænke dig at der skal ske noget nyt i dit liv? Du er måske lidt træt af dit arbejde, søger nye muligheder eller føler du sidder fast i en stilling.

Du har måske ikke altid været lige interesseret i uddannelse, og var ikke den der altid lå begravet i dine studiebøger. Men du er måske blevet mere voksen nu, og fortryder at du ikke har en bedre uddannelse.

Det skal ikke stoppe dig med at vælge det du gerne vil. Uanset hvad skal du gå efter dine drømme, og det kan du sagtens gøre med lidt hjælp. Det er blevet meget populært at tage efteruddannelser, da du senere i livet måske ikke vil det samme, du ville dengang du tog din første uddannelse.

Med en efteruddannelse har du praktisk talt mulighed for at gøre lige hvad du vil. Det åbner flere døre og det vil stille dig stærkere, når du søger nye veje.

Fordele med efteruddannelse

Med globaliseringen der skubber til udviklingen i Danmark, er det vigtigt hele tiden af kunne følge med. Med en efteruddannelse er du derfor sikker på at du hele tiden er på tåspidserne og gør dit bedste. Gennem kommunikation, med andre der er i samme båd som dig, kan du udvikle dig og dine kompetencer.

Da det er en stigende tendens er der mange muligheder for at tage en efteruddannelse i Danmark. Fokuset på de forskellige udbydere, vil nemlig ligge forskellige steder, alt afhængig af hvilken branche du befinder dig i eller ønsker at befinde dig i.

Hos DISPUK arbejder de med fortællinger, problemer, forandringer og eksperimenter i praksis gennem blandt andet deres efteruddannelser. Her opmuntres til nyskabende eksperimenter, som kan udfolde og udvikle mange forskellige fortællinger og måder at leve og praktisere på.